Asennekoulutus­ohjelma

Panoraamakuva kalliolta 2000x875Premier Park rakentaa hankkeen ohella  asennekoulutusohjelman, joka otetaan käyttöön osaksi sen ajokoulutuskonseptia. 

Premier Parkin päämääränä on parantaa ajokoulutuksiin osallistuvien autoilijoiden ajotapoja, -taitoja ja auton hallintaa Suomen vaativissa ja vaihtelevissa olosuhteissa. Tämän myötä tavoitteena on myös vähentää  liikenneonnettomuuksia, polttoaineen kulutusta ja autoilun ympäristöön kohdistuvaa rasitusta. Haitallisella stressitasolla oleva kuljettaja on vaarallinen itselleen ja muille. Hyvä asenne, edistyneet autonhallintataidot ja vahva läsnäolo auttavat autoilijaa hallitsemaan stressitasoaan liikenteessä. 

Premier Park on Pohjoismaiden monipuolisin ajovalmennus- ja kokouskeskus. Ajovalmennukseen osallistuu vuosittain yli 10 000 henkilöä. Premier Parkissa pääset nauttimaan upeista puitteista ja ammattitaitoisesta ajovalmennuksesta, jonka ansiosta liikut tien päällä entistä turvallisemmin, taloudellisemmin ja ympäristöystävällisemmin. Premier Parkissa on 2,1 km pitkä, monipuolisilla liukkaankelin alueilla varustettu asfalttirata sekä 1,6 km pitkä maastorata, jossa on sekä esterata että metsätieosuus. Ajokalustona on uusia henkilö-, maasto- ja hyötyajoneuvoja. 

005 HDR_chillout_okUudet ja avarat kokoustilat yli 500 m² kokousrakennuksessa takaavat loistavat puitteet kokoukselle tai asiakastilaisuudelle. Premier Parkissa voit myös järjestää esimerkiksi tuote-esittelytilaisuuksia. Kokouksen tai ajoharjoittelupäivän yhteydessä voi nauttia herkullisista ruoista ja illan päättää saunoen saunatiloissa.

Tutustu Premier Parkiin