Hanke esillä Kuljetus 2017 -näyttelyssä

170518-Kuljetus2017-Euromaster-EMG-SuviSuovaara-7220

Vuosisadan Liikenneteko -hanke oli vahvasti esillä Kuljetus 2017 -messulla Euromasterin osastolla. Kuvassa Euromasterin myyntipäällikkö Petri Kiikkerä (vas.) sekä tuote- ja asiakkuuspäällikkö Mika Leppänen (oik.) poseeraavat yhdessä Rema Tip Topin asiakkuuspäällikön Ben Wikströmin kanssa.

22.5.2017

Vuosisadan Liikenneteko -hanke sai huomiota kuljetus- ja logistiikka-alan tähän asti suurimmassa näyttelyssä Jyväskylän Messukeskuksessa.

Autotuojien toimitusjohtaja Tero Kallio esitteli hanketta sen uutena kumppanina messujen avajaispuheen yhteydessä.

Hankkeen pääkumppaneihin kuuluva Euromaster oli puolestaan somistanut osastoaan teemalla. Kuljetus 2017 -näyttely tavoitti viikonlopun aikana lähes 16 000 pääosin alan ammattilaisista koostunutta messuvierasta.

Kuvat: Suvi Suovaara / EMG

170519-Kuljetus2017-Autotuojat-EMG-SuviSuovaara-7481

Kuljetus- ja logistiikka-alan ennätyssuuri näyttely levittäytyi näyttävästi myös messujen ulkoalueelle Jyväskylässä.

170518 001 Tero Kallio EMG SSu

Vuosisadan Liikenneteko -hankkeen tuoreimman kumppanin Autotuojien toimitusjohtaja Tero Kallio painotti puheessaan raskaan liikenteen roolia edelläkävijänä liikenneturvallisuuden kehityksessä.

170518 002 Wallinheimo Kallio EMG SSu

Kansanedustaja Sinuhe Wallinheimo ja Autotuojien toimitusjohtaja Tero Kallio avasivat Kuljetus 2017 -messut.

170518-Kuljetus2017-Ford-EMG-SuviSuovaara-7309

Vuosisadan Liikenneteko -hankkeen pääyhteistyökumppaneihin kuuluva Ford esitteli Kuljetus 2017 -messuilla hyötyajoneuvoja markkinointipäällikkö Satu Raudaskoski-Rinteen (vas.) ja myyntipäällikkö Petteri Pajasen sekä Ford Creditin yritysmyyntipäällikkö Hannu Virtakallion ja myyntipäällikkö Michael Place johdolla.

 

 

 

Muut Kumppanit

ABC-ketju kysyi suomalaisilta: näistä asioista ilahdumme liikenteessä

Liikenneraivo on säännöllinen aihe uutisotsikoissa, vaikka joihinkin muihin maihin verrattuna suomalainen liikennekulttuuri on varsin rauhallista. ABC-ketju päätti kääntää asian toisin päin ja kysyi yli tuhannelta suomalaiselta mikä heitä ilahduttaa liikenteessä.

Lue lisää

OP tarjoaa virtuaalitodellisuuskiertueen: Tavoitteena suvaitsevaisuuden lisääminen liikenteessä

OP Ryhmän virtuaalikiertueen avulla jokainen suomalainen voi kokeilla virtuaalilasien avulla, miltä liikenne näyttää lapsen näkökulmasta. #OPLiikenneteko on osa vuoden 2017 Vuosisadan Liikenneteko -hanketta, jonka tavoitteena on haastaa tielläliikkuja havahtumaan, oivaltamaan ja tekemään asennemuutos omassa liikkumisessa.

Lue lisää

Paikallisella ja tarkalla tiedolla voidaan parantaa liikenneturvallisuutta

V-Traffic tuottaa parhaan mahdollisen liikenteen yleiskuvan kokoamalla tietoja viranomaisten, kaupallisten toimijoiden, yksityisten ajoneuvojen, eri liikenteen toimijoiden ja myös suoraan tienkäyttäjien tuottamista raporteista

Lue lisää

Espoon liikenteestä aina vain turvallisempaa: onnettomuuksien määrä väheni taas

Vuoden 2015 liikenneonnettomuustilastot ovat valmistuneet, ja ne osoittavat, että Espoon liikenne muuttui jälleen turvallisemmaksi.

Lue lisää

Keravan kaupungilla huolellinen liikennesuunnittelu on vähentänyt liikenneonnettomuuksia

Kaupungin liikennesuunnittelussa tärkeää on ottaa huomioon liikenneturvallisuus, ja siihen panostetaan jo alkuvaiheessa. Liikenneturvallisuuden parantaminen on monissa tilanteissa täysin linjassa myös muiden tavoitteiden kanssa.

Lue lisää

OP uskoo yhteistyön parantavan liikenneturvallisuutta

OP:n perustehtävään kuuluu asiakkaidemme ja toimintaympäristömme turvallisuudesta ja hyvinvoinnista huolehtiminen.

Lue lisää

K1 Katsastajat opastaa ajoneuvon huolehtimisessa

K1 Katsastajien maajohtaja Petri Haikola nostaa yleisesti esille suomalaisen katsastusjärjestelmän liikenneturvallisuuden lisääjänä.

Lue lisää

Euromasterilta Michelin-etuja ajoturvallisuuden hyväksi

Michelin-renkaiden Suomen pääjakelijan Euromasterin toimitusjohtaja Carl Segercrantz kertoo yrityksen käyttävän Vuosisadan Liikenneteko -hanketta hyödyksi oman viestintänsä tukena erityisesti renkaiden vaihtoaikoina syksyllä ja keväällä.

Lue lisää

Sanoma, Helsingin Sanomat ja Ilta-Sanomat aktivoi mukaan

Suomen suurimpana mediakonsernina tunnettu Sanoma aikoo hyödyntää tehokkaasti hankkeen näkyvyyttä ja teemoja, kuten omakohtaista ajokoulutusta.

Lue lisää

Fordille ja Henry Ford Säätiölle mukanaolo suuri kunnia

Fordin ohella myös Henry Ford Säätiö on mukana Suomi 100 -liikenneturvallisuushankkeen kumppanina.

Lue lisää

ABC-ketju liikenneturvallisuuden viestinviejänä

ABC-ketjujohtaja Antti Heikkinen viittaa S-ryhmään kuuluvan ABC-ketjun ennakoivan tieliikenteen muutoksia ja niiden turvallisuusvaikutuksia.

Lue lisää